Nieuwsgierig?

Als u meer wilt weten over onze woongroep kunt u via onze website (zie pagina ‘Contact’) of via ons email-adres contact met ons opnemen.

Als u serieus interesse heeft wordt u vervolgens uitgenodigd om ‘een bakkie te komen doen’ op zondag- of maandagochtend. U maakt dan op een ongedwongen manier kennis met de aanwezige bewoners. Op die manier krijgt u een goed beeld wat ons groepswonen inhoudt en kunnen we elkaar wederzijds beter leren kennen. De bedoeling is dat u op deze manier ongeveer een half jaar de tijd krijgt om te ervaren wat wonen bij onze woongroep inhoudt.

Als u nog steeds enthousiast bent en het ‘klikt’ wederzijds, dan gaan wij verder door een gesprek met u te hebben om de gang van zaken toe te lichten. Na dit gesprek, kunt u na ongeveer een halfjaar,  en  stemmen door de groep, op de wachtlijst geplaatst worden. Uiteraard kunnen we niet voorspellen wanneer een woning beschikbaar komt.

Woongroep ‘Kerschoten’ is op zoek naar ……..
Onze woongroep is op zoek naar mensen voor de wachtlijst. Wij zoeken gezellige, sociale en actieve mensen vanaf 45 jaar. We verwachten van kandidaten dat ze zelfredzaam zijn. Geloof en geaardheid spelen geen rol.
Omdat wonen in een woongroep een weloverwogen en bewuste keus is, hanteren wij een kennismakingsperiode om geïnteresseerden te laten wennen aan deze vorm van wonen.

U kunt onze website bezoeken
www.woongroepkerschoten.nl.

U kunt ons mailen:
woongroepkerschoten@gmail.com.

Ons adres is:
Torricellistraat 28
7316 KT Apeldoorn

Onze woongroep is een vereniging en aangesloten bij de LVGO ‘Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk wonen van Ouderen’. Onze huurwoningen zijn van woningbouwvereniging Ons Huis.

GRAAG TOT ZIENS?

Nieuwsgierig naar meer woongroepen in Apeldoorn? Hier volgen adressen van  andere  woongroepen:

  • Ruisend Veld, Het Verlaat 166B, 7325 HG Apeldoorn, tel.nr.  055-3010696
  • Apeldoornse Vereniging voor Woon-/werkgemeenschap van ouderen. Bereikbaar via deze link van de woningbouw vereniging.
  • Woongroep Westerzande, Westerzande 2, 7312 ZZ Apeldoorn, tel.nr 055-5421892