Woonomgeving

Apeldoorn is een stad in het groen. Dat betekent dat elke wijk in deze stad een groene uitstraling heeft. Zowel de bossen aan de ene als de weilanden aan de andere kant van Apeldoorn, zorgen ervoor dat je op fietsafstand rust of een activiteit kunt opzoeken.
Ons wooncomplex ’t Hoefijzer ligt in Kerschoten. Het is een wat oudere, ruim opgezette wijk in het noordelijk deel van Apeldoorn.
Een winkelcentrum en openbaar vervoer zijn op loopafstand van ‘t Hoefijzer. Het centraal station is met openbaar vervoer bereikbaar. Op loopafstand van ’t Hoefijzer ligt een nieuw wijkcentrum ‘de Groene Hoven’, waarin meerdere huisartsen, een fysiotherapiepraktijk, een podoloog en een apotheek gevestigd zijn. Kortom, alles wat met zorg te maken heeft. In het wijkcentrum ‘De Groene Hoven’ zelf worden diverse cursussen gegeven en activiteiten voor buurtbewoners georganiseerd. Hier kunnen ook maaltijden genuttigd worden, waaraan een aantal van onze bewoners regelmatig deelneemt. Binnen 10 minuten fietsen komt u vanaf ons wooncomplex in het centrum van Apeldoorn, met winkels, cultureel centrum, bioscoop en gezellig terrasjes of bij de tuinen van Paleis het Loo.